De Morgenster: voor kinderen én ouders


Algemene informatie voor ouders


Je kunt hier veel algemene informatie vinden: de Kidzflitz, brieven, informatie over de medezeggenschapsraad en de ouderraad. Je kunt onze Schoolgids downloaden via Over school/downloads.

Informatie over de groep van uw kind


Wanneer je op de groep van uw kind klikt, kun je alle belangrijke informatie over huiswerk, projecten en excursies lezen. Onderaan elk bericht van de leerkracht staat een reactieformulier, zodat je direct je vraag of opmerking aan de leerkracht kunt mailen!

Kind aanmelden?


Mocht je je kind willen aanmelden of meer informatie willen over de school, neem dan contact met ons op.
We ontvangen je graag voor een rondleiding en kennismaking! Lees meer over aanmelding

 

Waarom kiezen ouders voor De Morgenster?

Een paar ouders aan het woord:
 

Wij zochten een school met christelijke waarden en goede school resultaten. Zodra we de school binnenkwamen heerste er een goede sfeer wij dachten direct hier kunnen we de komende 8 jaar 5 dagen in de week met een gerust hart onze kinderen konden brengen en halen.

  
Wij hebben voor de Morgenster gekozen vanwege het positief christelijke karakter. In alle facetten van het schoolleven zit dat verweven, dus niet alleen in het bijbelverhaal. Wij vinden de sfeer op school heel fijn en hebben het idee dat dit onze kinderen goed doet. Bijvoorbeeld de complimenten die de kinderen individueel krijgen, waardoor ze zich bijzonder voelen.

  
De Morgenster is voor ons de dichtsbijzijnde school met goede resultaten (gebleken uit uitstroom cijfers en mondelinge aanbevelingen) en waar personeelsleden werken die ook geloven in Jezus als Zaligmaker en de bijbel als woord van God lezen, zodat er een sfeer is waar onze kinderen zich thuis voelen.

 

Omdat het hart van de Morgenster bij de Heer is! De leerkrachten en staf zijn aan het werk om kinderen dichterbij Hem te brengen! Wat een veilig omgeving voor groeiende kinderen!