Nieuws van 20 januari

18 januari 2016 | door de directie - Schoolbreed

Beste ouders,

 

We vinden uw betrokkenheid bij onze school heel belangrijk. Daarom houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Deze keer is dat:

 

Team

Wanneer het komende vrijdag goed weer is om auto te rijden, zal juf Julia die dag komen om afscheid te nemen van het team. Mocht u haar ook nog willen groeten, dan kan dat natuurlijk. Ze zal rond kwart over twee in de hal van de bovenbouw zijn.

 

Ouderlokaal
In het ouderlokaal kunt u in de ochtend altijd om half 9 terecht om met andere ouders voor de school te bidden.

Verder is er natuurlijk de Nederlandse les.  Dat is elke maandag- en dinsdagmorgen.  U kunt u zich hiervoor opgeven bij de balie.

Ook is er elke donderdagmorgen een creatieve ochtend. U kunt dan met andere ouders creatief bezig zijn en materialen maken voor een verteltas.  Het is er ook altijd heel gezellig. U bent hartelijk welkom: Informatie kunt u krijgen bij onze ouderconsulent Janine: j.vanderplaat@swazoom

 

Verteltassenmarkt

Op 28 januari is er van half 9 - 9 uur voor alle ouders een verteltassenmarkt: kom kijken en genieten en probeer het uit. Er zijn al heel veel verteltassen klaar. Even voor de duidelijkheid: een verteltas is een soort rugtas met leuke boeken en spelletjes, die u als ouder voor uw kind mag lenen en dus mee mag nemen naar huis.

 

MUISWERK-Infouur voor ouders.

Op 29 januari geeft onze ICT’er, meester Hans, in het ouderlokaal een workshop/informatie-uur over Muiswerk.

Muiswerk is het programma voor huiswerk thuis. U bent hartelijk welkom om met al uw vragen te komen. Vertel het gerust door aan andere ouders !                Uw kind zal blij zijn wanneer u hem of haar nog beter kan begeleiden door deze middag. Het is van half 3 tot half 4.

 

Vrije dagen voor de kinderen van groep 1-8

Op 4 en 5 februari hebben de teamleden studiedagen. Dat betekent dat de kinderen vrij zijn. De kinderen van voorschool Twinkelster kunnen wel gewoon gebracht worden op die twee dagen!

Op donderdagmiddag 4 februari krijgen de kinderen van groep 8 wel individueel hun definitieve schooladvies.  U heeft daar een andere mail over ontvangen.

 

Twinkelster

Juf Jade heeft een prachtige dochter gekregen en ze is zelfs al  met de baby in de groep geweest. Dat was helaas ook meteen haar afscheid van onze school, omdat ze na haar zwangerschapsverlof op een andere voorschool gaat werken. We gaan haar natuurlijk enorm missen!

Juf Ester is gelukkig wel gebleven!  Verder willen wij juf Nuella  en juf Jolanda van harte welkom heten. Juf Nuella is er elke dag. Juf Jolanda is er maandag en dinsdag en juf Ester is er donderdag en vrijdag.

 

We zijn met de tweede groep gestart en er zijn nog een paar plekken vrij !                 Dus wilt u ook graag twee of vier dagdelen gratis voorschool voor uw peuter tussen 2,5 en 4 jaar? Geef u dan snel op. Dat kan ook altijd bij Twinkelster zelf of bij de balie.

Voor vragen kunt u ook altijd mailen naar: twinkelster@swazoom.nl

 

Vriendelijke groeten,

 

Yola Houtenbos en Alienke Meijer

Directie EBS De Morgenster

 

 


Reageer op dit bericht