Ons team

Aan het begin van het schooljaar 2018 - 2019 werken er 25 personeelsleden op de Morgenster.
Een belangrijk deel daarvan is groepsleerkracht, anderen helpen ons met hun specialisaties. U kunt hen per e-mail op school bereiken: het e-mailadres bestaat uit de voornaam van de betreffende leerkracht met daarachter @ebsdemorgenster.nl.
Na schooltijd (14.30 – 14.45) kunt u hen telefonisch bereiken. Wanneer u een afspraak wilt maken, houdt u er dan rekening mee, dat de leerkracht meer verplichtingen en afspraken heeft. De afspraak zal daarom soms een paar dagen later kunnen zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip. 


Thema

Dit schooljaar is ons thema ‘MORE LOVE MORE POWER ‘.
We willen de kinderen leren dat aan je manier van leven is te zien dat je bij God hoort, net zoals aan een goede boom goede vruchten komen en dat dit een keuze is die iedereen zelf mag maken.
In de bijbel wordt gesproken over liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing als de vrucht van de Geest. 
Het uitgangspunt daarbij is het gebod God lief te hebben boven alles en de ander als jezelf.

Traktaties

Als uw kind jarig is dan maken wij daar op school ook graag een feestje van. Daarom vragen we u rekening te houden met de volgende verjaardagsregels:

1. Uw kind trakteert op één ding!
2. We gaan voor gezonde traktaties, dit is groente, fruit, zakje popcorn/chips of ongezouten noten.
3. In plaats van lekkers kunt u ook een kleine verrassing geven. Bijvoorbeeld een potloot met gum, een klein speeltje of iets anders. Zolang het maar één ding is.
4. Als u het team wilt verrassen is dat erg leuk, maar ook dan iets gezonds. Dus géén taart, chocolade of zoiets. Wij willen namelijk graag een goed voorbeeld zijn voor de kinderen.

Let op!
Om teleurstelling te voorkomen vragen we u nadrukkelijk rekening te houden met bovenstaande regels. Als uw kind toch meer dan één traktatie of meerdere verrassingen komt geven we het weer mee terug naar huis.

Tips:
Op school ligt een map met voorbeelden voor gezonde trakaties. Ook via de website van de school vindt u diverse tips en ideeën. Een stuk fruit of een klein zakje popcorn is natuurlijk ook prima.