Fruittijd en lunch

Onze school is een Gezonde School en daar hoort ook gezond eten en drinken bij. We drinken alleen kraanwater zonder toevoegingen. Daarvoor hebben alle kinderen op school een waterflesje dat zij vullen bij de kraan. De kinderen nemen gezond eten mee. Voor de fruittijd is dat natuurlijk fruit. Voor de lunch beveelt de Gezonde School volkorenbrood aan.
Tijdens de fruittijd nemen de kinderen van groep 3 t/m 8 hun fruit en water mee naar buiten.
De lunch wordt door alle kinderen in de klas gedurende een kwartier gegeten onder toezicht van de eigen leerkracht, daarvoor of daarna spelen zij op het plein onder toezicht van de overblijfmedewerkers en gaan de kinderen die niet overblijven naar huis. 
 

Fietsen

Het is niet de bedoeling dat er gefietst wordt op het voetpad naar het schoolplein.
Bij de entree van het schoolplein zijn fietsnietjes waar alle fietsen van de kinderen worden neergezet en op slot worden gezet. Ouders kunnen bij het brengen en halen hun fiets tegen het hek zetten. Fietsen gaan niet mee het plein op. De school is niet aansprakelijk voor diefstal van en/of toegebrachte schade aan fietsen.
 

Foto's en film

Op school maken we veel foto’s voor de Kidzflitz, de website en voor op Parro. Soms willen ouders niet dat hun kind voor anderen herkenbaar in beeld komt. Wanneer u dit bij de administratie meldt zal daar rekening mee worden gehouden.
Om de leerkrachten te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun professionaliteit maken wij af en toe filmopnames in de groepen. Deze beelden zijn voor intern gebruik door de leerkrachten en de coach.
 

Financiën

Een overzicht van alle kosten vindt u in de schoolgids.