Fruittijd en Lunch


Op school drinken we alleen kraanwater zonder toevoegingen. Daarvoor hebben alle kinderen op school een waterflesje dat zij vullen bij de kraan. Voor de fruittijd en lunch vragen wij u uw kind gezond eten mee te geven dat direct opgegeten kan worden zonder dat extra bereiding nodig is (schillen, opwarmen). Snoep of chips zijn niet toegestaan. Tijdens de fruittijd nemen de kinderen van groep 3 t/m 8 hun fruit en water mee naar buiten.
De lunch wordt door alle kinderen in de klas gedurende een kwartier gegeten onder toezicht van de eigen leerkracht, daarvoor of daarna spelen zij op het plein onder toezicht van de overblijfmedewerkers en gaan de kinderen die niet overblijven naar huis.
 

Fietsen

 

We stappen af bij het fietspad. Op het voetpad en het schoolplein wordt de fiets aan de hand meegenomen. Fietsen op het schoolplein is niet veilig, daarom spreken wij mensen die fietsen daarop aan. Bij de school zijn verschillende fietsenrekken. Alle fietsen horen in de fietsenrekken te worden gestald. Denkt u aan een goed slot? De school is niet aansprakelijk voor diefstal van en/of toegebrachte schade aan fietsen.


Foto's en film


Op school maken we veel foto’s voor de Kidzflitz en de website. Soms willen ouders niet dat hun kind voor anderen herkenbaar in beeld komt. Wanneer u dit bij de administratie meldt zal daar rekening mee worden gehouden.
Om de leerkrachten te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun professionaliteit maken wij af en toe filmopnames in de groepen. Deze beelden zijn voor intern gebruik door de leerkrachten en de coach.
 

Financiën


Een overzicht van alle kosten vindt u in de volgende brief.